Peruskurssit

Peruskurssi

Tampereen Kendoklubi järjestää kerran vuodessa peruskurssin, jonka käytyään kendokakokelas tuntee kendon perusteet ja kykenee jatkamaan harjoittelua muiden kendokoiden mukana. Kurssi päättyy 6. kyu -arvon vyökokeeseen marras-joulukuussa, josta myös saa graduointi-diplomin.

Kurssi sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta, eikä vaadi etukäteen kovaa peruskuntoa tai erityisiä välinehankintoja. Vaatimuksena on normaali fyysinen terveys, ei pelkää hikeä ja on valmis pistämään itsensä likoon niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Kurssilla käydään läpi mm. jalkatyötä, kendon peruslyöntejä ja joitakin perustekniikoita. Asiaan kuuluu myös budolajeihin oleellisesti kuuluva etiketti, salikäyttäytyminen rituaaleineen ja sanastoineen.

Kurssien alkamisesta ilmoitetaan mm. Facebookissa, Nääshallin ilmoitustauluilla sekä tietysti tällä sivustolla.

Harjoitusajat

Seuraava peruskurssi alkaa syksyllä 2023!

Tiistain harjoituksen aluksi pidämme lajinäytöksen, jonka jälkeen halukkaat pääsevät vapaasti kokeilemaan Kendoa.

Peruskurssiharjoitukset järjestetään tiistain ja lauantain harjoituksissa. Ajat ja paikat näet täältä.

Pyrimme ilmoittamaan mahdollisista peruutuksista/poikkeuksista ajoissa. Peruutuksista ilmoitetaan pääasiallisesti uutiskirjeellä, jonne voit liittyä oikealla olevasta lomakkeesta (voi olla eri paikassa mobiililaitteilla).

Varustus

Peruskurssin harjoittelu tapahtuu ilman kendon suojavarustuksia. Pelkkä verryttelyasu tai vastaava ja oikea hikeä pelkäämätön asenne riittää. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Korut ja lävistykset on myös syytä oman turvallisuuden vuoksi jättää pois harjoittelun ajaksi!

Peruskurssin jälkeen hankittavat bogut eli suojavarustukset maksavat edullisten käytettyjen varusteiden n. 150€:sta uuteen perussettiin 300-600€.

Kustannukset

Peruskurssin hinta on yhteensä 120 ja se sisältää:

  • harjoitusmaksun syyskaudelle

  • shinain (bambumiekka)

  • liiton lisenssin ja vakuutuksen

Kurssi päättyy 6.kyun graduointiin, jonka rekisteröinti maksaa 20€. Kurssin aikana tehdään myös yhteinen varustetilaus, johon halukkaat pääsevät mukaan (oma bogu).

Maksuohjeet

*If you need the payment instructions in English, please contact Mila at mila.lahdenpohja@fudokamae.com*

Peruskurssi maksetaan Suomisport-palvelussa. Aloita liittymällä palveluun tästä linkistä:

https://seurat.suomisport.fi/invite/d92eb4a0-40e8-4b5d-90d1-c0566a76e75c

Palveluun pääsee kirjautumaan kertakirjautumiskoodilla. Kirjaudu palveluun ja hyväksy linkin kutsu peruskurssin jäseneksi.

Kun olet hyväksynyt kutsun, seuramme hyväksyy liittymispyyntösi. Pääset maksamaan peruskurssimaksun Suomisport-profiilissasi (yht. 120 e). Peruskurssimaksu tulee näkyviin profiilin MAKSUT-välilehdelle (sivun ylälaidassa), kunhan liittymispyyntö on hyväksytty. Valitse maksu ja haluamasi maksutapa ja seuraa palvelun ohjeita.

Huom! Kurssin voi maksaa myös Edenred-seteleillä/mobiilimaksulla. Mikäli haluat maksaa peruskurssimaksun Edenredillä, olethan yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Käythän maksamassa peruskurssimaksun 16.9. mennessä.

Mikäli maksusta herää kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä rahastonhoitajaamme (mila.lahdenpohja@fudokamae.com).

Ilmoittautumislomake

Lisätiedustelut peruskurssista

Teppo Annila

Puheenjohtaja

teppo.annila@fudokamae.com

044-0322900


Jari-Matti Auttila

Väline- ja junnuvastaava

jari-matti.auttila@fudokamae.com

040-5919134