Peruskurssit

Peruskurssit

Tampereen kendoklubi järjestää kerran vuodessa peruskurssin, jonka käytyään kendokakokelas tuntee kendon perusteet ja kykenee jatkamaan harjoittelua muiden kendokoiden mukana. Kurssi päättyy 6. kyu -arvon vyökokeeseen marras-joulukuussa, josta myös saa graduointi-diplomin.

Kurssilla käydään läpi mm. jalkatyötä, kendon peruslyöntejä ja joitakin perustekniikoita. Asiaan kuuluu myös budolajeihin oleellisesti kuuluva etiketti, salikäyttäytyminen rituaaleineen ja sanastoineen.

Kurssien alkamisesta ilmoitetaan mm. Facebookissa, Nääshallin ilmoitustauluilla sekä tietysti tällä sivustolla.

Harjoitusajat

Seuraava peruskurssi syksyllä 2024!

Tiistain harjoituksen aluksi pidämme lajinäytöksen, jonka jälkeen halukkaat pääsevät vapaasti kokeilemaan Kendoa.

Peruskurssiharjoitukset järjestetään tiistain ja lauantain harjoituksissa syyskaudella. Ajankohtaiset harjoitusajat, vuorot ja paikat löytyvät etusivulta.

Pyrimme ilmoittamaan mahdollisista peruutuksista/poikkeuksista ajoissa. Peruutuksista ilmoitetaan pääasiallisesti uutiskirjeellä, jonne voit liittyä oikealla olevasta lomakkeesta (voi olla eri paikassa mobiililaitteilla). Lisäksi voit tarkastelle vuoroja webTimmissä.

Varustus

Peruskurssin harjoittelu tapahtuu ilman kendon suojavarustuksia. Pelkkä verryttelyasu tai vastaava ja hikeä pelkäämätön asenne riittää. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Korut ja lävistykset on myös syytä oman turvallisuuden vuoksi jättää pois harjoittelun ajaksi!

Peruskurssin jälkeen hankittavat bogut eli suojavarustukset maksavat edullisten käytettyjen varusteiden n. 150€:sta uuteen perussettiin 300-600€.

Kustannukset

Peruskurssin hinta on yhteensä 120 ja se sisältää:

Kurssi päättyy 6.kyun graduointiin, jonka rekisteröinti maksaa 20€. Kurssin aikana tehdään myös yhteinen varustetilaus, johon halukkaat pääsevät mukaan (oma bogu).

Maksuohjeet

*If you need the payment instructions in English, please contact our treasurer Mila at mila.lahdenpohja@fudokamae.com*

Huom! Kurssin voi maksaa myös Edenred-seteleillä/mobiilimaksulla. Mikäli haluat maksaa peruskurssimaksun Edenredillä, olethan yhteydessä rahastonhoitajaamme.

Käythän maksamassa peruskurssimaksun 15.9. mennessä!

Mikäli maksusta herää kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä rahastonhoitajaamme (mila.lahdenpohja@fudokamae.com).

Ilmoittautumislomake

Lisätiedustelut peruskurssista

Teppo Annila

Puheenjohtaja

teppo.annila@fudokamae.com

044-0322900


Jari-Matti Auttila

Väline- ja junnuvastaava

jari-matti.auttila@fudokamae.com

040-5919134


Maksuasioihin apua

Mila Lahdenpohja

Rahastonhoitaja

mila.lahdenpohja@fudokamae.com