Kilpailut

Kendossa otellaan sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla, MM-kisat järjestetään joka toinen vuosi vuorotellen EM-kisojen kanssa. Kansallisella tasolla taistellaan Suomen mestaruuksista, Dan-cupin voitosta  sekä Kuy-cupin palkintosijoista. Sarjoja on isoissa kisoissa kuusi juniorit (alle 18 v), naiset sekä miehet – kaikissa otellaan sekä joukkuekisa että yksilökisa. Dan-cup on poikkeuksellisesti yksilökisa, joka on suunnattu 1.kuy – 3.dan tasoisille ottelijoille.

 

Leirit

Vuosittain järjestetään useita isoja kansallisia ja kansainvälisiä leirejä. Leiritoiminta on niin ikään oleellinen ja tärkeä osa kendokulttuuria, leireillä tapaa ja tutustuu muihin kendokoihin ympäri maailmaa. Leirien intensiivinen rytmi ja huippuopettajat tekevät leireistä poikkeuksetta tekemistä eteenpäin vievän lisän perusharjoitteluun.

Suomessa järjestettävistä leireistä mainittakoon mm. Kyu-leiri, Porin Jazz leiri, Tampere leiri sekä Helsingin syysleiri. Leireistä tiedotetaan mm. Kendoliiton sivuilla(fka.fi),  sekä seurojen kautta.